Karbonader med spaghetti
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Anne-Marie Molzen Indsendt : Red : |
|
|
Farsen formes som bøffer og vendes i rasp (ligesom karbonader) - steges på panden - lægges i et ovnfast fad.
Skær antal skiver af tomaterne svarende til antal bøffer. Bøfferne lægges oven på tomatskiverne.
Resten af tomaterne skæres i små stykker og brunes på panden sammen med champignon og bacon, som er skåret i små stykker.
Det hældes så rundt om bøfferne i det ovnfaste fad.
Overhældes med fløden og bouillon - og der strøes revet ost ud over retten.
Tips: I ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter Serveres med pasta eller spaghetti. Fantastisk ret og børn elsker den. |
|
Opskriften er vist 33055 gange,
og udskrevet 773 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-02-15 19:18:16 Tror ikke at salt og peber vil skade retten... Annette - 2014-03-27 11:04:00 Champignon...hvor mange gram? Det ser står der intet i ingrediens-listen. Anita - 2010-03-27 17:46:44 1/5-2008. Kom også lidt springløg i soven. migisund - 2007-11-26 15:16:37 ungerne elsker denne ret Anne-Marie Molzen - 2006-12-05 12:49:19 Smager helt vildt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne