Karbonader med spaghetti

Karbonader med spaghetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne-Marie Molzen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.flæskefars
2 pakkerbacon i skiver
4-6 tomater
1 posemozzarella ost
5 dl.cheasy fløde
2.5 dl.bouillon
 
Opskrift:
Farsen formes som bøffer og vendes i rasp (ligesom karbonader) - steges på panden - lægges i et ovnfast fad. Skær antal skiver af tomaterne svarende til antal bøffer. Bøfferne lægges oven på tomatskiverne. Resten af tomaterne skæres i små stykker og brunes på panden sammen med champignon og bacon, som er skåret i små stykker. Det hældes så rundt om bøfferne i det ovnfaste fad. Overhældes med fløden og bouillon - og der strøes revet ost ud over retten.

Tips:

I ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter Serveres med pasta eller spaghetti. Fantastisk ret og børn elsker den.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Karbonader

karakterer:
Opskriften er vist 33028 gange,
og udskrevet 773 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-15 19:18:16
Tror ikke at salt og peber vil skade retten...

  -   2014-03-27 11:04:00
Champignon...hvor mange gram? Det ser står der intet i ingrediens-listen.

  -   2010-03-27 17:46:44
1/5-2008. Kom også lidt springløg i soven.

  -   2007-11-26 15:16:37
ungerne elsker denne ret

  -   2006-12-05 12:49:19
Smager helt vildt godt