Sarah Bernhard
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skåld mandlene og maldem på mandelkvern. Pisk sammen eggehvitene og bland med mandler og sukker. Formes til valnøttstore kuler og settes på plate. Stekes ved 200 grader i ca. 15-20 min. De skal være lett gyldne. Avkjøles på rist.
Krem: Rør smør og sukker hvitt, ha i eggeplommen og sjokoladen som er hakket. Smør kremen i topper på kakene. Til sist smeltes sjokolade og smør over vannbad. Smør glasuren over kremen. Tips: Kakene kan oppbevares kjølig i tett boks eller fryses. |
|
Opskriften er vist 6597 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne