Citronfromage uden æg
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Pisk fløden men ikke for stift. Vend sukkeret i. Knug husblasen fri for væde og smelt den i en lille gryde med citronsaften. Husblasen hældes gennem sigte og konstant let omrøring i flødeskummem. Hældes i en skål eller portionsglas og stilles i køleskab i et par timer. Kan pyntes af med flødeskum og evt. tynde strimler af citronskal inden servering. |
|
Opskriften er vist 57068 gange,
og udskrevet 768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Sebastian - 2022-07-10 12:27:34 Helt perfekt, men der skal kun 5 blade til hvis man ønsker en mere blød konsistens 🙂 anonym - 2019-06-12 09:01:58 Bruger denne opskrift på det plejecenter jeg arbejder på og beboerne elsker den. Min mormor har også bedt om opskriften for det var den bedste hun havde smagt længe. Opskriften er enkel, let og lige til anonym - 2016-01-30 14:50:18 Elsker når vi på arbejdet får fromage til dessert og nu har jeg endelig fundet hemmeligheden her og hvor er den nem og ligetil.tusind tak. Erravs - 2012-08-07 20:23:54 Jeg har netop prøvet opskriften og syntes det virker utrolig nemt og vellykket. Venter dog lige på den sætter sig helt!! Og dejligt ikke at skulle bruge formuer på past.æggeblommer og past.æggehvider!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne