Kylling i karry med tomat
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : cj Indsendt : Red : |
|
|
kom olie og smør sammen i en gryde, brun kyllingestykkerne og tag den op af gryden til senere brug. Steg løgene til de er klare og tilsæt karryen, tomaterne, krydderierne, og bouillonen og creme fraichen. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden og lad det snurre i 45-60 min, ris serveres til.
|
|
Opskriften er vist 18321 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-12-14 01:49:18 super god, dog vil jeg aldrig tilsætte boulion til noget som helst kød, men bevare den "naturlige smag" af det man steger. Der bliver godt nok ikke så meget sovs, men den bliver bedre og velsmagende, i stedet for boulion. Alle kokke hader boulion-terninger, hvis de vil være en god kok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne