Kråse supppe
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : DamMi Indsendt : Red : |
|
|
Til Kråsemaden henhører:
Hals, det yderste Led af Vingerne, Hjerte, Lever og Kråse samt Hoved og Fødder. På Fødderne skænkes kogende Vand, den gule Hinde flådes af og Kløerne afbrækkes; Hovedet flækkes og renses, Hjernen og Øjnene tages ud, Tungen skrabes og Næbet hugges af; Kråsen flækkes og rengøres og den hvide Hud skæres af; det hele skylles godt og sættes over Ilden for at koges. Når Suppen har afskummet, kommes en Suppevisk på, og Suppen koger en god Time, derefter sies den og koger da med småt skårne Rødder, Svesker og skrællede, ituskårne Æbler indtil de er møre. Kråsemaden holdes imens varm og spises til Suppen, som tillaves med Eddike og Sukker efter Smag, og herpå kommes Melboller, kogt i Vand. Man kan også spise Kråserne efter Suppen med en eller anden Sauce til. 3 Gåse- eller 4 Andekråser. Kråserne sættes over Ilden med 2½ à 3 Potter Vand. Tips: Rigtig lækkert som hovedret! i skal prøve det! |
|
Opskriften er vist 12238 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne