Kråse supppe

Kråse supppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : DamMi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Kråser
 Suppevisk
 Blandede rødder
 Svesker
 Æbler
 Eddike
 Sukker
 Melboller
 
Opskrift:
Til Kråsemaden henhører:
Hals, det yderste Led af Vingerne, Hjerte, Lever og Kråse samt Hoved og Fødder.

På Fødderne skænkes kogende Vand, den gule Hinde flådes af og Kløerne afbrækkes;

Hovedet flækkes og renses, Hjernen og Øjnene tages ud, Tungen skrabes og Næbet hugges af;

Kråsen flækkes og rengøres og den hvide Hud skæres af; det hele skylles godt og sættes over Ilden for at koges.

Når Suppen har afskummet, kommes en Suppevisk på, og Suppen koger en god Time, derefter sies den og koger da med småt skårne Rødder, Svesker og skrællede, ituskårne Æbler indtil de er møre.

Kråsemaden holdes imens varm og spises til Suppen, som tillaves med Eddike og Sukker efter Smag, og herpå kommes Melboller, kogt i Vand. Man kan også spise Kråserne efter Suppen med en eller anden Sauce til. 3 Gåse- eller 4 Andekråser. Kråserne sættes over Ilden med 2½ à 3 Potter Vand.

Tips:

Rigtig lækkert som hovedret! i skal prøve det!





karakterer:
Opskriften er vist 12362 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu