Grevefedt
Indsendt : Red : |
|
|
Spækket hakkes groft gennem kødmaskinen, kommes i stegegryden med mange løg, og steges/smeltes til de er gyldne. Hvorefter greverne sies fra, og fedtet stilles koldt.
|
|
Opskriften er vist 22555 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer sundegade - 2011-12-09 12:36:07 Jeg bruger selv metoden, fra Mortensandet intil Jul samler jeg fedt. Ca 1 l. fedt. 1 stort løg, 2 dl. baconsmulder. 1 æble, timian, salt og peber.Så bliver det ikke bedre. C. Larsen - 2009-11-22 01:22:19 Gratis fedt med grever. Jeg har mange gange prøvet at lave fedt med grever sådan: Fedt fra bacon, almindeligt fedt smeltes og revet løg kommes i (skal være varm fedt.), så knuser jeg flæskesvær meget småt i en pose, og tilsætter fedtet og lader det størkne - man kan ikke smage forskel, og man har jo ofte smeltet fedt fra stegt bacon, kyllingeskind m.v. i overskud. Supernemt og meget billigt, ellers vilde fedtet jo bare ende i skraldespanden, men efter en tur i køleskabet, kan du ikke smage forskel, så på den made er det gratis. Per - 2006-12-02 21:58:17 Grevefedt skal efter mine oplysninger indeholde fedtegrever, men jeg ved ikke hvor mange, om man i det hele taget behøver at si fedtet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne