Gratineret Laksefilet
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : eriko Indsendt : Red : |
|
|
Læg Laksen i et lille, smurt, ovnfast fad og dryp med citronsaft. Rør smørret med brødkrummer, hakket løg og persille. Krydr m. salt og peber. Smør blandingen på oversiden af fisken. Hæld fiskebouillon og hvidvinseddike ved og sæt fadet i den forvarmede ovn (250 grader C.) i 10 min. Skru ned til 200 grader C. i 5 min.
Kan serveres med nye kartofler. Tips: Uhm ! Med nye kartofler til, kan den godt gå som hovedret, hvis man ikke er grovspiser. |
|
Opskriften er vist 12345 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Peri - 2014-11-05 22:22:17 En rigtig rigtig god ret. Umiddelbart til karakteren 8, men med en lille oppiftning (drysset med lidt salt og fennikel under gratineringen og serveret med Knorrs hollandaisesauce tilberedt delvis med væden fra fisken) er den absolut til karakteren 10. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne