Gratineret Laksefilet

Gratineret Laksefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : eriko

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.Laksefileter (2 stk.)
2 spsk.Citronsaft (Brug evt også revet Citronskal)
50 g.Smør blødgjort
2-3 skiverFranskbrød smuldret og uden skorpe
3 spsk.Hakket Persille. ( Har med held brugt Dildspidser)
1 Hakket skalotteløg
1 spsk.Hvidvinseddike
1.5 dl.Fiskebouillon
 
Opskrift:
Læg Laksen i et lille, smurt, ovnfast fad og dryp med citronsaft. Rør smørret med brødkrummer, hakket løg og persille. Krydr m. salt og peber. Smør blandingen på oversiden af fisken. Hæld fiskebouillon og hvidvinseddike ved og sæt fadet i den forvarmede ovn (250 grader C.) i 10 min. Skru ned til 200 grader C. i 5 min.

Kan serveres med nye kartofler.

Tips:

Uhm ! Med nye kartofler til, kan den godt gå som hovedret, hvis man ikke er grovspiser.





karakterer:
Opskriften er vist 12368 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-05 22:22:17
En rigtig rigtig god ret. Umiddelbart til karakteren 8, men med en lille oppiftning (drysset med lidt salt og fennikel under gratineringen og serveret med Knorrs hollandaisesauce tilberedt delvis med væden fra fisken) er den absolut til karakteren 10.