Chokoladekagekonfekt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Kirstine Mølgaard Indsendt : |
|
|
Smelt 150g chokolade i mikrobølgeovnen ved 300W i 3 min. Rør smør og sukker godt sammen med en håndmixer, til det er lyst og luftigt. Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Vend hvedemel og den smeltede chokolade i smørblandingen.
Hæld nu dejen i en lille bradepande med bagepapir (ca. 6x21cm) og stil kagen midt i den kolde ovn. Indstil ovnen på 175 grader og bag kagen i ca. 30 minutter. Sluk ovnen og lad kagen stå ved eftervarmen i ca. 10 minutter. Løft forsigtigt kagen ud af formen og lad den køle af på en bagerist.
Servering
Skær kanterne af og skær dernæst chokoladekagen igennem 5 gange på langs og 6 gange på tværs, så der bliver ca. 42 små stykker kage. Fjern forsigtigt kagerne fra papiret.
Smelt resten af chokoladen i mikrobølgeovnen ved 300W i 1-1½ minut og hæld den i en sprøjtepose med et lille hul. Pynt kagestykkerne med chokoladen og drys med guldstøv. Lad chokoladen stivne.
Tips: Lige til orientering: Kagen kan fryses hel og gemmes til en senere lejlighed. Efter frysning: Lad kagen tø op ved stuetemperatur i ca. 5 timer. Skær kagen ud og pynt med chokolade og guldstøv. |
|
Opskriften er vist 10077 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer julie - 2009-12-29 11:52:18 den lyder vildt lækker den tror jeg jeg vil bage ;o) Carina - 2009-10-13 17:38:55 Den var bare super. Brugte den sammen med en god vanilieis og creme brulee til en dessert tallerken. Gæsterne var helt vilde! Dorte - 2007-09-20 21:44:56 det lyder lidt som den vi fik til min søsters bryllup så den vil jeg bestemt prøve Tøsen - 2006-12-08 11:17:47 Min datter på fem år, var helt vild med denne kage, kunne næsten ikke stoppe hende med og spise af den.. ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne