Abrikossauce 02
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Smelt sukkeret i en gryde ved middelvarme.
Når sukkeret har karamelfarve piskes appelsinsaft i, tilsæt abrikoser skåret i snitter og 2 peberkorn,lad simre i ca. 5 min. Abrikoserne kan forinden opblødes i lidt af appelsinsaften.
Før servering fjernes peberkornene, serveres ved ca. 30-40 grader til is. Tips: Smager som GrandMarnier. |
|
Opskriften er vist 11340 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne