Græskarsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt af : S.D. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udhul græskartet, brug evt. en is-ske.
Stik ikke hul i bunden eller siderne!
Det skal bruges som suppeterrin.
Varm olien op, og steg ingefær, muskat og koriander ved jævn varme i 4-5 minutter. Tilsæt de hakkede grøntsager og damp dem under låg ved svag varm, eller indtil græskarkødet er på nippet til at smelte. Tilsæt 3 dl bouillon, smag til med salt, peber og citronsaft og rør godt rundt. Bring suppen i kog, og lad den simre i 20 minutter. Blend den med stavblender, og tilsæt mere bouillon hvis suppen er for tyk. Hæld suppen tilbage i græskarret. Server med creme fraiche og godt brød til. |
|
Opskriften er vist 43666 gange,
og udskrevet 900 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne