Græskarsuppe

Græskarsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : S.D.

Indsendt :      Red :
Græskarsuppe, billede 4 Græskarsuppe, billede 1 Græskarsuppe, billede 2 Græskarsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk.solsikkeolie
1 tsk.reven frisk ingefær
1 tsk.Muskatnød, stødt
0.5 tsk.stødt koriander
100 g.løg
100 g.gulerod
100 g.kartoffel
100 g.blegselleri
900 g.græskar
5 dl.grøntsagsbouillon
 Salt
 peber
 Citronsaft
 
 Tilbehør:
 cremefraiche 38%
 
Opskrift:
Udhul græskartet, brug evt. en is-ske. Stik ikke hul i bunden eller siderne! Det skal bruges som suppeterrin.

Varm olien op, og steg ingefær, muskat og koriander ved jævn varme i 4-5 minutter.

Tilsæt de hakkede grøntsager og damp dem under låg ved svag varm, eller indtil græskarkødet er på nippet til at smelte.

Tilsæt 3 dl bouillon, smag til med salt, peber og citronsaft og rør godt rundt.

Bring suppen i kog, og lad den simre i 20 minutter. Blend den med stavblender, og tilsæt mere bouillon hvis suppen er for tyk.

Hæld suppen tilbage i græskarret.

Server med creme fraiche og godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 43666 gange,
og udskrevet 900 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu