Sveske/Ananas Dessert (Diabetes)

Sveske/Ananas Dessert (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kvark
6 spsk.Hermesetas Dryslet
3 spsk.citronsaft
14 storesvesker
1 ds.knust ananas (227-145 g)
2 æggehvider
 
Opskrift:
Bland kvark og Hermesetas Dryslet i en skål og tilsæt citronsaft, svesker i små stykker og afdryppet ananas. Pisk æggehviderne stive og bland dem i. Hæld blandingen i en sigte eller dørslag som er beklædt med saftklæde eller filterposer. Sættes til afdrypning i køleskab natten over. Vend pashaen ud på et serveringsfad og anret gerne med frugt og citronmelisseblade.





karakterer:
Opskriften er vist 22968 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-23 16:42:45
så vidt jeg ved, anbefales det ikke at bruge hermesetas drys til diabetikere