Kalkunbryst i Italiensk tomatsovs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Ann-Britt Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunbrystet krydres med friskkværnet peber. Steg bacon på en tør pande. Lægges på et stykke fedtsugende papir.
I stegefedtet brunes kalkunbrystet godt og kødet tages af panden. Resten af fedtet hældes over i en god stor gryde. Løg og hvidløg steges ved svag varme i fedtet (evt tilsættes 1 spsk olivenolie) og lidt efter tilsættes gulerødder og bladselleri. Det hele simrer ved svag varme et par minutter og vin + bouillonterning + krydderier og tomater hældes ved. Kalkunbrystet lægges i gryden og koger under låg ved svag varme i ca 30 min. Låget tages af og retten simrer videre i ca. 30-45 min afhængig af kødets størrelse. Tilsæt evt lidt mere bouillon undervejs. De sidste 10 min. af kogetiden koger squashen med. Inden servering drysses retten med den sprødstegte bacon og evt. hakkede friske krydderurter. Til retten serveres enten halve bagte kartofler penslet med olie og drysset med tørrede krydderurter eller frisk pasta. Godt italiensk brød er et must. Tips: Stegte champignon eller blandede svampe kan tilsættes retten lige inden servering |
|
Opskriften er vist 13159 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Dina Møller - 2019-03-04 06:15:59 Mørt og lækkert, med rigtig god smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne