Kartoffelgulyás

Kartoffelgulyás, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : S.D.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket løg
1 grøn peberfrugt
1 ds.hakket tomater
1 spsk.olie
1-2 spsk.vineddike
2-3 tsk.mild paprika
1.25-2 dl.bouillon
750 g.kogte faste kartofler i tern.
 salt
 peber
 evt.2-3 spsk creme fraiche
 
Opskrift:
Pil løget, og hak det fint. Skær peberfrygten i små tern. Varm olien, steg løget til det er klart. Rør parika i. Tilsæt vineddike, bouillon, peberfrugt, tomat og kartofler.

Bland det hele godt. Lad simre i 10 minutter. Smag til med salt, peber og evt. mere paprika. Servers med en klat creme fraiche på.

Tips:

Kan både spises som hovedret på "kødløse" dag og som tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 6250 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu