Fransk æbletærte 02

Fransk æbletærte 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
150 g.hvedemel
0.125 tsk.bagepulver
75 g.margarine
1 æg
35 g.sukker
 
 Fyld:
250 g.skrællede snittede æbler
50 g.makroner
25 g.sukker
1 æg
1 dl.fløde
0.125 tsk.mandelessens
 
Opskrift:
Mel og bagepulver sigtes. Kold margarine hakkes i. Æg og sukker røres til æggesnaps og hældes i med mel og bagepulver, hvorefter dejen samles og stilles køligt ½ time. Dejen rulles ud og puttes i en tærteform. Æblesnitterne fordeles på bunden og bages i forvarmet ovn 15min ved 225 grader. Makronerne knuses med kagerulle, blandes med sukker og dette røres sammen med ægget. Fløden blandes i og massen hældes over æblerne. Kagen bages ca.45min ved 150 grader til æggemassen er stivnet. Serveres kold eller varm meed flødeskum eller creme fraiche.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift her Fransk æbletærte

karakterer:
Opskriften er vist 10594 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu