Fransk æbletærte 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Mel og bagepulver sigtes. Kold margarine hakkes i. Æg og sukker røres til æggesnaps og hældes i med mel og bagepulver, hvorefter dejen samles og stilles køligt ½ time.
Dejen rulles ud og puttes i en tærteform. Æblesnitterne fordeles på bunden og bages i forvarmet ovn 15min ved 225 grader.
Makronerne knuses med kagerulle, blandes med sukker og dette røres sammen med ægget. Fløden blandes i og massen hældes over æblerne.
Kagen bages ca.45min ved 150 grader til æggemassen er stivnet.
Serveres kold eller varm meed flødeskum eller creme fraiche.
|
|
Opskriften er vist 10594 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne