Kaviarmousse
Indsendt : Red : |
|
|
Æggene moses og røres sammen med hakket løg. Bland creme fraiche, mayonnaise, salt og peber. Læg husblas i blød i koldt vand i nogle minutter. Smelt den over vandbad og køl den lidt af, inden citronsaften blandes i. Tilsæt de øvrige ingredienser-kaviaren til sidst. Skyl en passende form i koldt vand, hæld blandingen i og stil moussen i køleskabet indtil servering.
|
|
Opskriften er vist 12074 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne