Chokoladeovertræk til kager, is og andet
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Kog fløde og glukosesirup op i en lille kasserolle.
Hak chokoladen meget fint imens og kom den i en lille skål. Hæld halvdelen af den varme fløde over chokoladen og rør rundt med små bevægelser, så chokoladen opløses, og massen bliver homogen. Tilsæt resten af fløden lidt ad gangen, mens du rører rundt, og benyt overtrækket med det samme. |
|
Opskriften er vist 22272 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mig selv - 2005-01-01 01:01:01 det er bare det bedste |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne