Gode nissenødder (pebernødder)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
|
|
Æg, sirup og sukker røres til en æggesnaps. Alle de tørre ingredienser blandes og røres i æggesnapsen. Dejen samles til en kugle, der hviler et par timer i køleskabet. Herefter trilles dejen i små kugler, der sættes på bageplade og bages i ovnen ved 200 grader til de er fint lysebrune. Afkøl og nyd. Opbevares i en lufttæt dåse.
|
|
Opskriften er vist 18075 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (32 stemmer) |
|
Kommentarer J.C - 2009-11-12 09:29:06 Godt navn. Nissenødder...selvfølgelig. :D anonym - 2007-10-08 10:37:48 den er bar' go'. . . jeg elskr nissenødder anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes de var gode. Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Forvent ikke det er rigtige pebernødder, det er nærmere makroner med krydderier i. De falt ikke i vores smag. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Der bliver ca. 200 pebernødder ud af portionen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne