Chokolademousse 07
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Hak Chokoladen meget fint og kom den i en skål. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring mælken og vaniljestang og korn op på kogepunktet.
Pisk æggeblommer sammen med sukker. Pisk den varme mælk ned i æggemassen. Bring cremen op til 85 grader under konstant omrøring. Sigt cremen. Og hæld den over chokoladen, lidt ad gangen.
Rør med små hurtige bevægelse i midten af skålen. Lad cremen afkøles til 35 grader. Pisk fløden let og vend denne forsigtigt ned i chokoladecremen.
Tips: Jeg serverer moussen med Hindbær Vanilje Sauce (Heibergs) |
|
Opskriften er vist 11450 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne