Krapfen (Tyske Fastelavnskager)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel skal blandes med bagepulver. Lav en fordybning i midten af melet. Deri kommes æg rørt sammen med sukker, mælk, salt, citronskal samt en del af melet, som blandes sammen. Smør skæres i terninger og blandes i dejen, som skal æltes smidig. Lad dejen hvile lidt.
Dejen rulles ud på et meldrysset bord og stikkes ud til runde kager med et dessert- vinglas ca. 6 cm. i diameter. Palminen opvarmes i en gryde. Heri koges kagerne til de er gyldne. Kom dem på fedt-sugende papir, og drys flormelis over. |
|
Opskriften er vist 42768 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Nikolaj - 2008-06-11 12:45:16 Hej, jeg laver et projekt om tysk kage, men jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal finde informationer om sådan noget. jeg synes dog at kagen virker usædvanlig lækker. derfor vil jeg bruge den i mit projekt. Nikolaj - 2008-05-08 16:58:44 Hej, jeg laver et projekt om tysk kage, men jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal finde informationer om sådan noget. jeg synes dog at kagen virker usædvanlig lækker. derfor vil jeg bruge den i mit projekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne