Kartoffelknødel (”kartoffelboller”)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : |
|
|
Kartoflerne pilles og røres igennem en presse, blandes med salt, æg og hvedemel. Dejens kal være sådan at man kan forme bollerne. Dejen skal æltes godt. Kom lidt mel på hænderne og form bollerne. I hver bolle kommer man lidt af de i smør eller margarine
ristede brødterninger.
Bollerne kommes i kogende saltvand (ikke for mange ad gangen) og trækker færdig i ca. 15-20 min. Bollerne kommer op til overfladen, når de er færdige. I stedet for brødterningerne kan bollerne fyldes med ristede flæsketerninger eller krydret fars. Serveres til steg, Gullasch eller kompot. |
|
Opskriften er vist 32414 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne