Kartoffelknødel (”kartoffelboller”)

Kartoffelknødel (”kartoffelboller”), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.kogte kartofler
 lidtsalt
1-2 æg
100-125 g.hvedemel
 ristede brødterninger
 
Opskrift:
Kartoflerne pilles og røres igennem en presse, blandes med salt, æg og hvedemel. Dejens kal være sådan at man kan forme bollerne. Dejen skal æltes godt. Kom lidt mel på hænderne og form bollerne. I hver bolle kommer man lidt af de i smør eller margarine ristede brødterninger.

Bollerne kommes i kogende saltvand (ikke for mange ad gangen) og trækker færdig i ca. 15-20 min. Bollerne kommer op til overfladen, når de er færdige. I stedet for brødterningerne kan bollerne fyldes med ristede flæsketerninger eller krydret fars. Serveres til steg, Gullasch eller kompot.





karakterer:
Opskriften er vist 32214 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu