|
300 |
gram |
Løg, pillet vægt300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
bdt. |
Porre, renset vægt1 bdt. Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
2 |
spsk. |
Olivenolie2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
12.5 |
dl. |
Grøntsagsbouillon12.5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Basilikum, tørret1 tsk. Basilikum, tørret
|
0.25 |
tsk. |
Peber0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
100 |
gram |
Spaghetti, tørret100 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
|
70 |
gram |
Tomatpure, koncentreret70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
4 |
|
Tomater, friske4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
|
|
Revet, mozzarellaost 45+ Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
| |
Skær de pillede løg i tynde skiver.
Rens porrerne meget grundigt og skær også dem i tynde skiver.
Svits begge dele i olien til det er gyldent.
Tilsæt bouillon og krydderier og lad det koge op.
Knæk spaghettien i passende stykker og kom den i suppen. Lad det koge i ca. 12 min. til de er møre.
Smag suppen til med tomatpure og fløde.
Tomaterne skoldes og flåes og skæres så i bådformede stykker og kom dem på kort før serveringen.
Server suppen rygende varm og med en stor skål reven ost på bordet.
En mættende og god hverdagssuppe kan man en gang imellem virkelig længes efter. Så prøv denne her, den smager forrygende:)
Tips:
der kan tilsættes hakket oksekød efter behov.
|