Nøddekage med chokolade-orangecrem
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : bundene er fryseegnede Indsendt af : mette Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne meget stive og pisk herefter sukkeret lidt efter lidt. Vend forsigtig de hakkede nødder i marengsen.
Smør 2 springforme godt og fordel nøddemasse i formene. Bages ved 175` i ca. 45 min. midt i ovnen Pisk fløden stiv og smelt chokoladen lad det afkøle let. appelsinsaften og skal røres i. når bundene er kolde lægges de sammen med cremen. Kagen kan pyntes med kiwi eller appelsin og pynte chokoladeevt. sprøjtes med flødeskum. ps bundene er fryseegnede. den er ikke så god hvis man er på skrump Tips: kan bruges til dessert så vel som til kaffe |
|
Opskriften er vist 6167 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne