Høns i citrussauce med svampe risotto
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Italien Indsendt af : sussi Indsendt : Red : |
|
|
hønen renses og ligges i en stor gryde dækkes med vand. selleri, pastinak, gulerod, løg og porre skæres i grove tern og tilsættes hønen koges i ca 3 timer, derefter plukkes alt kødet fra hønen og fonden sigtes.
smørret smeltes i en gryde og tilsættes melet lidt af gangen så der dannes en bolle, fonden heldes på lidt ad gangen imens der piskes godt så saucen ikke klumper, når saucen er kogt op tilsættes salt peber, citron og krudt efter smag, hønen puttes i.
RISOTTO
løg og champignon finthakkes og sauteres i en tykbundet gryde i lidt olie. risene hældes på og sauteres med i 2 min. tilsæt så 8 dl vand
koges i ca 20 min. smag til med parmesan, salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 17886 gange,
og udskrevet 563 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2012-09-12 20:41:47 Hvad er en "høne" (svar hurtigt) anonym - 2010-03-19 14:18:16 hvad er hønsekrudt? kim - 2008-11-19 10:01:33 Hønsekrudt er det bare bouillon kokken - 2008-11-10 09:08:40 lækker sammensætning smager vidunderligt JOC - 2008-10-21 20:37:25 "hvad er risotto-ris"? Svar: Risotto ris er italienske store perleformede ris der minder lidt om grødris. De bruges da de er gode til at opsuge væske og tager dermed smag af væsken de tilberedes i. anonym - 2008-09-19 16:33:49 Hvad er "Risotto-ris" ? lone - 2008-04-09 21:47:00 den smager vidunderligt og så er den billig ellen - 2007-04-17 09:23:11 den er rigtig dejlig men bedst med risotto sanni sanni - 2006-12-05 09:38:12 også god med alm. ris søren - 2005-01-01 01:01:01 godtil gæster rasmus - 2005-01-01 01:01:01 super..... kan tilsættes lidt muskat rigtig klassiker camilla - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god efterårs/vinter ret smager vidunderligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne