Gul Linsesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Fedtfattig opskrift Indsendt af : Simone Indsendt : Red : |
|
|
Løg og peberfruger skæres i terninger og svitses i en gryde med olien.
Linser, bouillon, citronsaft og timian tilsættes, og suppen koges i 5-6 minuter,
Smag til med salt og peber.
Tips: Suppen er fedtfattig. |
|
Opskriften er vist 23205 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-04-17 12:52:16 Svar på kommentar med kogning af linser: Linserne behøver ikke koge mere end 5-6 minutter. De koger oftest selv ud - ellers blend dem med en stavblender. Lisbeth - 2016-04-17 12:50:03 Man kan med fordel putte en lille smule madlavningsfløde i, så smagen bliver mere rund. Charlotte Wind - 2013-10-14 18:26:18 Er det ikke en fejl at linserne kun skal koge 5-6 minutter? Jeg har ikke prøvet at lave suppen, men tænker at ukogte linser må være meget hårde... Ditte Rasmussen - 2009-08-18 18:14:44 Skal Linserne koges først, og skal de koges helt ud eller ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne