Baba au Rhum
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Dejen æltes sammen og hæver i ca. 45 min. Slås ned og fyldes med smørklatter.
50 g smør.
Kom den færdige dej i en smurt form, lad efterhæve (2 l randform eller andre mindre forme som kun fyldes 1/3 da dejen hæver meget). Bages midt i en 225 grader varm ovn
i ca. 10 min., og herefter i yderligere 20 min. ved 175 grader.
Kagen vendes ud på en rist og afkøles. Lægges tilbage i formen, prikkes med en gaffel eller lignende.
Sukkerlage: Vand og sukker kommes i en gryde og koges i 10-15 min., hvorefter ca. 1 dl rom tilsættes og hældes over kagen. Babaén serveres med henkogt frugt og flødeskum af ca. 2 dl piskefløde. Tips: Denne kage er beskrevet i Karen Blixens novelle ”Babettes Gæstebud”, |
|
Opskriften er vist 16554 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne