Hjemmelavet nutella
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : Tine Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist hasselnødderne på en tør pande, nulre skallen af i et viskestykke og blend dem fint.
Smelt chokoladen og nougaten i en gryde over vandbad tilsæt de andre ingredienser. Kommes i små glas med låg. Tips: Gode som Værtindegave |
|
Opskriften er vist 45240 gange,
og udskrevet 1178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2024-08-21 14:56:47 Denne nutella bør som flere skriver opbevares i køleskabet, men den er ikke smørbar direkte fra køleskabet. Den skal have flere timer på køkkenbordet inden den er smørbar. Kunne overveje mindre chokolade og mere nougat og fløde??? anonym - 2013-03-24 15:27:33 Husk lige at der er fløde i denne her nutella så en uge i skuffen er ikke holdbart men stil den i køleskabet. Der kan den klare sig væsenligt længere:-) Anne Sofie - 2011-07-02 13:07:50 Jeg er 12 år og vil spørger om det er noget jeg kan lave selv ? ,og kan man også lave den med lyschokolade ? Camilla - 2010-06-30 13:07:06 Nutellaen er utrolig god.. Desværre bliver den hurtig dårlig.. Har ikke forsøgt at opbevare den i køleskabet, men i skuffen holden den ca en uge. Line - 2009-07-04 17:37:09 det er bare vildt lækkert jeg kom til at æde alt det jeg havde lavet på en dag! UPS for det skulle have været til en anden.. cecilie - 2008-12-13 18:47:34 nutellaen er bedst hvis den står i køleskab helle - 2008-10-03 16:14:31 Hvor længe kan det holde sig ?? skal det i køleskab? Isabella - 2007-10-26 13:42:05 Syntes det er godt nogen kan hjælpe mig med at lave nutella |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne