Eventyrlige hasselnøddevafler
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : tine petersen Indsendt : Red : |
|
|
Nødderne ristes i ovnen ca. 5-10 minutter, indtil skallen nemt kan pilles af, de blendes eller rives fint. Smørret og sukkeret røres med æggeblommer, mel og bagepulver, mælk og grand marnier tilsættes, krydder med lidt salt. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen, til sidst tilsættes hasselnødderne
Tips: Serveres gerne med gløgg. God ved juletid. Mums og god fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 8404 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer christina - 2006-12-27 00:06:47 Hmmm, mangler der ik nogle ingredienser??? Man ved jo ik hvor meget der skal i af noget... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne