Mobses gyldne gryn
Indsendt af : Per Mobse Indsendt : Red : |
|
|
Tag det hele og put det i en gryde og kog det i ½ time og efter en ½ time er den klar til servering
Tips: Den er lækker |
|
Opskriften er vist 19148 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2013-07-25 21:06:35 Er det fordi den skal køle af en halv time,eller......? Master Dobbel-klunk - 2011-09-16 19:41:08 Syntes den er bedst hvis man lige drysser lidt kanelsukker på! Dildoen - 2011-03-15 23:11:33 Det skal jeg hjem og lave!! Rina - 2010-03-15 17:00:16 Mhh ! den er specielt go til en gang bacon :P !! Grevinden - 2009-04-29 21:41:59 mmh hold da op den var lækker ! :P su - 2008-12-28 22:33:50 Hvad er det - og hvad spiser man det til? Soeren - 2005-01-01 01:01:01 Det er det bedste man kan få!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne