Risotto med brissel
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget fint og steg det gyldent i olivenolien på meget svag varme. Tilsæt skinken (minus fedt) skåret i korte strimler, og derefter risen. Spæd til med 1 dl hvidvin. Kog risen mør ved at røre jævnligt rundt og fortsæt med at spæde til med vand eller bouillon. Smag til med salt og peber.
Kog imens kalvebrislen, fjern evt. hinde, og skær den i små stykker. Brun stykkerne i olivenolie, tilsæt salt, peber og resten af hvidvinen. Brislen skal kun have få minutter. Hæld risen i serveringsgryden, bland olivenolien og halvdelen af osten i og læg brislen med sin sovs ovenpå. Lidt ost på hver tallerken. |
|
Opskriften er vist 20789 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-24 19:38:22 Kan man bruge noget i stedet for brissel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne