Risotto med brissel

Risotto med brissel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
180 g.ris (af fino-typen)
100 g.løg
180 g.kalvebrisler
40 g.parmaskinke
30 g.parmesan
24 g.olivenolie
2 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Hak løget fint og steg det gyldent i olivenolien på meget svag varme. Tilsæt skinken (minus fedt) skåret i korte strimler, og derefter risen. Spæd til med 1 dl hvidvin. Kog risen mør ved at røre jævnligt rundt og fortsæt med at spæde til med vand eller bouillon. Smag til med salt og peber.

Kog imens kalvebrislen, fjern evt. hinde, og skær den i små stykker. Brun stykkerne i olivenolie, tilsæt salt, peber og resten af hvidvinen. Brislen skal kun have få minutter.

Hæld risen i serveringsgryden, bland olivenolien og halvdelen af osten i og læg brislen med sin sovs ovenpå. Lidt ost på hver tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 20789 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-24 19:38:22
Kan man bruge noget i stedet for brissel