Tunfiskepaté
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Hæld væden fra tunfisken. Rens svampene og hak dem groft. skær skorpen af brødet og skær det i terninger.
Pisk æg og cremefraiche sammen i en skål og lad brødet bløde ud heri. Tilsæt tun, klippet dild, salt, peber og champignoner. Læg bagepapir i en sandkageform på ca.1½ l og hæld blandingen i. Bag patéen i ovnen i vandbad ca. 1 time ved 200 grader. Tips: Pynt patéen med rejer og citronbåde og servér den med en skål blandet salat. |
|
Opskriften er vist 15519 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Benthe - 2012-04-01 13:21:32 Vil mene den skal serveres kold, laves dagen før og køle helt ned, kan så også skæres i skiver og pyntes. Margareta - 2008-11-30 20:46:35 serverer man den varm eller kold? Morten - 2005-01-01 01:01:01 Nem at lave og smager fantastisk. Madfar - 2005-01-01 01:01:01 Supergod til Julefrokostbordet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne