Springerle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Sukker og æg røres ½ til 1 time
Reeven citronskal tilsættes og melet sigtes i dejen
Dejen hældes på et bræt og æltes til en smidig dej, som stilles kold 1-2 timer.
Derefter udrulles dejen ¾ cm tyk.
Træmodellerne pensles let med stivelse og mindre dejstykker presses i.
Hiv dem forsigtig ud af formen, skær dem tilrette eller brug et dejhjul.
Lad de små dejbilleder tørre på brættet i 2-3 dage.
Bagepladen fedtes tynd, anis kan strøs hen over og Springerle skal bages ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 4668 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne