Frankfurter Brenten
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
375g sukker, citron og et par dråber vand ristes på svag varme så længe, indtil
massen er tør.
Efter dejen er afkølet ælges dejen med mel og 125g sukker.
Dejen smuldres og æggehviden indarbejdes. Udrul dejen på sukker, stil den kold, pres dejstykker i træformerne, lad de små billeder tørre til næste dag, derefter bages de ved svag varme.
|
|
Opskriften er vist 8694 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-04 18:32:51 ohr hvad det er en underlig opskrift... hvad er det??? Pips - 2009-04-26 06:57:31 Øhh... Hvilke træforme - hvor længe skal de bages ved hvor mange grader??? Kan de mon spises, eller er de bare til pynt??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne