Flæskesteg på rotisserie i kuglegrill
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start kullene op, regn med 1/2-1 time.
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene. Stik evt. et par laurbærblade og eller nelliker ned mellem sværene. Spydet stikkes gennem stegen og gaflerne spændes godt. Når kullene er varme hældes de i bakkerne i siden af grillen, foliebakken placeres imellem til opsamling af fedt, evt, til sovs. Spydet sættes i rotisserien som startes. Steger ved indirekte varme 1½-2 time, stegetermometer skal vise omkring 70 grader C. Tips: Beregn ca. 1 time ekstra hvis svinekam med ben. |
|
Opskriften er vist 25384 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne