Ris à l'amande til diabetikere

Ris à l'amande til diabetikere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

HøjtidJul

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
60 g.Grødris
4 dl.letmælk
1 dl.vand
0.5 Vaniljestang
 
10 mandler
10 g.sødemiddel
1 dl.piskefløde
 
 
Opskrift:
Grødrisene, mælken, vandet og flækket vanilestang koges til grød ved svag varme i ca. 40 min grøden afkøles og vanillestang tages op.

Mandlerne smuttes og hakkes. Mandlerne tilsættes, grøden smages til med sødemiddel. fløden piskes stiv og vendes i grøden.

Ris à l'a mande serveres med Kirsebærsovs til diabetikere.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande fedtfattig

karakterer:
Opskriften er vist 26131 gange,
og udskrevet 1122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-16 08:18:15
Atwel kan købes på apoteket, men det er ikke alle apoteker der har den hjemme, den kan også bestilles over nettet. Men Atwel og Perfect Fit er stort set det det samme.

  -   2009-10-11 20:13:56
Okay. Men kan nogen så oplyse, hvor man kan købe atweel? Selv bruger vi perfect fit, perfect strø og flydende hermesetas. Det var hvad vi kunne finde, da vi stod som "nye" diabetes opskrift brugere. Og indtil videre har det været ok, men hvis atwell er bedre, så prøver vi da det, hvis vi kan finde et sted at købe det.

  -   2005-01-01 01:01:01
ang. sødemiddel kan fgl. bruges: Atwell, perfect fit eller Sød flydende. Der kan også bruges Candarel og Hermesetas, men smagen er bedst med eks. atwell, da det ikke har bismag.

  -   2005-01-01 01:01:01
Sødemidler kan være: Sakkarin, Aspartam (NutraSweet), Acesulfam (Sunett) eller Cyklamat

  -   2005-01-01 01:01:01
Læg mærke til at det skal være den rigtige slags sødemiddel - der IKKE er sukkerlignende. Der kan fint bruges mini-mælk.