Mexicansk chilisuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Kenneth Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Når kødet har taget farve tilsættes paprika og hvidløg under omrøring. Porrerne renses og skæres i 1 cm tykke skiver. Porrer, peberfrugt, majs og chili tilsættes sammen med vand og bouillonterninger. Lad suppen simrer i 20 minutter og smag til med salt og peber. Serveres med groft hvidt brød.
Tips: Mange tør ikke og lave denne suppe når de høre ordet chili. Men det skal så hertil siges at, suppen er ikke stærk ligesom chili. Den har en kraftig smag, men det er ligeså meget kraften fra de andre ingredienser. |
|
Opskriften er vist 30824 gange,
og udskrevet 1021 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Frederik - 2010-02-01 16:54:10 God Suppe! Dejligt at der er én mexikansk suppe der består af andet end fløde mlay - 2009-11-02 08:08:15 Mexicansk chilisuppe og endda næsten uden chile. En flad omgang og udn anerkendelse fra vores mexicanske venner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne