Mexicansk chilisuppe

Mexicansk chilisuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : Kenneth

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket oksekød 8-10% fedt
2 røde peberfrugter uden frøstol i små strimler
1 ds.majs
6 porrer snittet i 1cm tykke skiver
1.5 l.vand
 salt
 friskkværnet peber
1 spsk.paprika
1 rød frisk chili uden frøstol finthakket
3 bouillonterninger, okse
2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Kødet brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Når kødet har taget farve tilsættes paprika og hvidløg under omrøring. Porrerne renses og skæres i 1 cm tykke skiver. Porrer, peberfrugt, majs og chili tilsættes sammen med vand og bouillonterninger. Lad suppen simrer i 20 minutter og smag til med salt og peber. Serveres med groft hvidt brød.

Tips:

Mange tør ikke og lave denne suppe når de høre ordet chili. Men det skal så hertil siges at, suppen er ikke stærk ligesom chili. Den har en kraftig smag, men det er ligeså meget kraften fra de andre ingredienser.





karakterer:
Opskriften er vist 30824 gange,
og udskrevet 1021 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-01 16:54:10
God Suppe! Dejligt at der er én mexikansk suppe der består af andet end fløde

  -   2009-11-02 08:08:15
Mexicansk chilisuppe og endda næsten uden chile. En flad omgang og udn anerkendelse fra vores mexicanske venner