Pestokartofler med ost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Erik Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrubbes rene og skæres i halve på den lange led.
Lægges på bagepapir i bradepande med den flade side opad.
Pesto smøres på efter temperament og den revne ost lægge ovenpå.
Bages nederst i ovnen v/ 180-200 gr. til de er "nok".
Tips: vær opmærksom på at osten kan få for meget hvis der er tale om store kartofler, kan evt. forkoges. |
|
Opskriften er vist 14169 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne