Tun i pasta

Tun i pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : cj

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.tun i vand
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 dl.oksebouillon (oksetern opløst)
1 stort løg
2 fedhvidløg
0.5 tsk.knust chili
2 spsk.cremefraiche
1 spsk.olie til stegning
 
Opskrift:
kom olien i en gryde og steg de snittede løg til de er klare, kom de snittede peberfrugter i sammen med tunen, og de fint hakkede hvidløg og chilien.

kog okseterningen i en separat gyde og hæld de 2 dl over i en gryden med tunen og kog det hele i ca 20 minutter.

når det har kogt kommes cremefraiche i og smages til med lidt salt. kog hvilken som helst pasta og kom tunen oven på den afdryppede pasta (ligesom pasta og kødsovs )





karakterer:
Opskriften er vist 10586 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-13 09:13:17
Lige det jeg sögte, smager fantastisk.