Boller (hurtige)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding Indsendt af : Ruth Indsendt : Red : |
|
|
Opskriften er vist 44050 gange,
og udskrevet 810 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-12-27 08:16:10 Min dej blev helt flydende så måtte komme dobbelt så meget mel i. Alligevel blev der kun 18 boller anonym - 2013-03-23 22:16:35 Jet her også lavet den, super god snag' men mine blev helt flade' også blev der 30 boller, selvom de var store, nogen der har prøvet det samme eller har et forslag så de bliver OK? Sara - 2011-09-19 20:13:19 De er rigtig gode. Jeg bagte uden æg, da det ikke lige var i mit køleskab, så brugte 1 dl olie (i stedet for 1/2 dl), og de blev rigtig gode. anonym - 2010-07-17 10:22:55 Tilsatte også et æble og brugte en ske til at forme dem med, så man behøver ikke mere mel, de blev bare super goé :0) Peter - 2009-03-14 17:27:28 Lækre og sunde boller, som vi er helt vilde med. Kan anvendes til suppe, sandwich og som morgenbrød. Der skal nok påregnes mere mel end i opskriften. Futtefie - 2008-07-13 08:32:37 Kan man bage dem uden gulerod? beethoven - 2006-12-16 00:26:35 De er bare gode. Har bagt dem flere gange nu og har altid nogle i fryseren, lige til at tage op og varme hvis der kommer gæster. Erik - 2005-01-01 01:01:01 Har lige bagt bollerne. De er bare rigtig gode. Kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne