Hjemmelavede chips
Indsendt af : SG Indsendt : |
|
|
kartoflerne skrælles og skærer i skiver og kommes dernæst i en beholder. olie salt og paprika kommes i og man blander det hele samme.
kartoflerne skulle gernes være røde fra paprikaen.
Tips: en super god snack, som kan spises med en kødret eller som forret - med noget salat. |
|
Opskriften er vist 42560 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (109 stemmer) |
|
Kommentarer Hjemmelavede chips - 2017-10-20 17:46:30 Ikke nogen succes for mit vedkommende i ovn. Vil friturestege dem næste gang stubbekøbing - 2016-04-23 12:45:23 de var gode anonym - 2012-02-06 16:22:42 Dårlig opskrift det er ikke rigtige chips Amalie - 2011-09-18 13:44:03 Mine blev ekstremt bløde og smagte rigtig dårligt. Om det så er fordi jeg har en dårlig ovn, eller om jeg krydrede dem for meget, ved jeg ikke. Næste gang vil jeg smide dem på en pande i stedet for. Anna - 2011-07-13 15:51:42 I steedtfor en bøtte, anbefaler jeg en frysepose, da det er nemmere at forlede olien/krydderiet og man slipper for den bøvlede opvask. ( Bruger selv denne metode, når jeg skal marinere grønsager eller kød ). Synes de bliver for nemt sorte ( man skal holde virkelig meget øje med dem, både i gryden og i ovnen. Kan ikke anbefale salt og peber, da det bliver for stærkt, men karry og paprika smager godt, altså dem som ikke er brændt på. Synes også de har en tendens til at være/blive bløde og ikke sprøde. Emma - 2010-06-10 15:11:59 pas på de ikke bliver for brændte min veninde sige af de brændet smager af sour cream and onion og bag efter af sort. De smager godt hvis du bager dem ved 200 grader varm luft. Mellem 15-20 minutter. Hanna - 2010-03-27 12:39:42 jeg bruger også lidt karry eller gurkemeje, så får chipsene en god farve og der bliver også mere smag!! paprika er også godt!! Man skal friture stege dem med olie. eller hvis man vil have dem lidt sundere kan man bage dem i ovnen. Nogen steger dem på panden, men det er ikke godt, chipsene flækker. men jeg vil anbefale jer til at stege dem på en friture!! GOD FORNØJELSE!! OG PAS PÅ DE SMÅ FINGRE!! Liv - 2010-03-22 21:26:41 jeg syntes det er en god opskrift, men jeg fortrækker at stege dem. kreativ 18 årig studerende. - 2010-03-04 02:43:56 Hej jeg har selv lavet en slags "chips" men fandt skam selv på dem :P men jeg stegte dem i en forvarmet ovn på 200 grader. jeg lagde dem på en rist, men en plade nedenunder med bagepapir på i 12 min. og de bliv rigtig gode og sprøde :P Baltser - 2009-08-24 22:16:17 Hej ...? glemt er stavet forkert, det er med e og ikke æ.. Altså bare når du nu skal rette på folk.. men ellers okay nok?:)x] Ville sgu nok smide dem i fritøsen :) ...? - 2009-07-20 14:26:00 stærkt er stavet forkert der står stært men i har glæmt k husk det men ellers okay nok?:)x] SG - 2009-07-14 17:41:29 man kan enten stege eller bage dem. De smager bedst, hvis de er stegte - - -- - 2008-12-02 17:23:00 Skal man spise dem rå..!? - Jeg sætter dem i ovnen nu og holder øje med dem..! Jeg starter på 200 grader i 1-2 minutter (Efter ovnen er varmet op) Også ser jeg om de er sprøde og gode nok..! Man burde da Bage dem i ovnen... Nårh men indtil videre har jeg bagt dem 3-6 minutter og de er MM m mmmmmm - - - - - - - - - - 2008-11-06 16:09:12 skal man spise dem rå!? anonym - 2008-11-02 15:29:40 Der står jo ikke hvor lang tid de skal have i ovnen eller hvor mange grader ovnen skal være? sra - 2007-08-14 15:43:23 hvad skal man gøre efter man har lagt dem i en behloder Per - 2007-08-12 11:33:30 Siden kartoflerne krydres og olieres så vil jeg tro at de skal bages i ovnen. Maiken - 2007-08-12 10:49:39 De skal ikke steges eller i ovnen?!?! anonym - 2007-07-30 11:39:16 hva skal man gøre efter at man har langt alt ned i en beholder? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne