Hjemme lavet pizza
Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : kristoffer på 14 år Indsendt : Red : |
|
|
dej:
mælk og vand lunes. gæren røres i. olie,salt,sukker og mel blandes i det æltes til en smidig dej. den stilles til hævning i 2 timer ½time stuetemp - 1½ i køleskabet sovs: sigt tomaterne (kun saften bruges9 bland oregano i og bland mel i intil det bliver til en passende substans. og der efter blander man tomat purè i (sørg for der ikke er klumper i) hvis sovsen bliver for tyk så held lidt vand i |
|
Opskriften er vist 38848 gange,
og udskrevet 645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (63 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2012-07-14 14:48:54 Hvordan kan en dej hæve uden gær eller andet hævemiddel ? Sludder og vrøvl skriv venligst jeres opskrifter korrekt. anonym - 2011-04-20 09:42:32 der skal ikke gære ost på anonym - 2010-08-05 12:42:09 hvor meget gær skal der i ???? anonym - 2010-05-28 18:43:53 Hvor lang tid skal den have i ovnen? ClaudioX - 2010-05-24 17:21:00 Lad være med at lave sovsen det er helt forkert at putte mel i. og det gør man iøvrigt ikke i italien eller andre steder. purer thomat dåsen med en tomat pure - så bliver det rigtigt.. anonym - 2010-01-29 18:36:24 prover den haber den er god pia - 2009-10-22 12:38:25 hvor meget gær skal der bruges Vibeke - 2008-02-10 13:56:19 Hvor meget gær skal man bruge??? Mona - 2007-05-27 11:05:28 Hvor meget gær skal man bruge? mette jørgensen - 2007-04-01 22:19:27 god opskrift anonym - 2007-01-18 16:39:13 skal der 1 eller 2 kg gær i? den glade pizza bager - 2006-12-07 18:32:03 rigtig rigtig god pizza nem at lave bliver lige så god hvis man kun lader den hæve en halv time ved stuetemp. så tar den ikk så lang tid at lave... anonym - 2005-01-01 01:01:01 sej opskrifte venke - 2005-01-01 01:01:01 en god pizza nem at lave men det tager lang tid at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne