Chokolademoussetærte 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Laffe Indsendt : Red : |
|
|
Smør en rund kageform, og drys den med rasp., ca. 24 cm i diameter, med aftagelig kant. Sæt ovnen på 175°.
Hak mandlerne fint. Pisk æg og Muscovadoråsukker let og luftigt. Bland de hakkede mandler og appelsinskallen i. Hæld dejen i formen, og bag den på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter. Lad tærten afkøle I formen, inden den løsnes. Smelt chokoladen over et vandbad. Bland æggeblommerne og 1 dl af fløden i en kasserolle, og kog under omrøring, til blandingen er jævnet. Lad blandingen afkøle. Bland den smeltede chokolade med den kolde æggecreme. Pisk den resterende fløde, og vend den i dejen. Læg kagen på et serveringsfad, og læg kanten på formen rundt om bunden. Bred moussen ud på bunden. Stil i køleskabet indtil servering. Fjern formen, og pynt med frugt og/eller bær. |
|
Opskriften er vist 14284 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Johanne - 2013-06-26 09:41:48 Når man skal piske resten af fløden, betyder det så at det skal piskes til flødeskum? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne