Chokoladetrøffelkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Laffe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør en 1-1 1/2 l bageform, og drys den med rasp eller mannagryn. Stil ovnen på 175 grader C. alm. ovn.
Smelt fedtstoffet, og lad det køle af. Pisk æg og flor med valgfri smag, til det skummer. Bland mel og bagepulver I æggemassen. Tilsæt fedtstof og vand. Hæld dejen i formen. Bages nederst i ovnen i 40-50 minutter. Trøffel: Bland ingredienserne i en kasserolle, og lad dem simre ved svag varme, til massen er blevet tyk. Pisk derefter 100 g smør eller margarine i. Pisk fedtstoffet, til det er afkølet. Skær 8 tynde skiver af en aflang sukkerbrødskage. Læg skiverne sammen 2 og 2 med lemon curd imellem. Skær hver dobbeltskive i 4 stykker. Pyntes med chokoladeglasur Sprøjt en ring af chokoladetrøffel langs kagernes sider. Kom en klat jordbærglasur i midten. |
|
Opskriften er vist 22049 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-07-24 16:38:00 Ikke så praktisk at trøffelcremen skal på kagens side, og det ville havde været pænere hvis kagen blev stukket ud, der er jo sukkerbrødskage nok. vegdor:" - 2007-04-15 10:59:31 god kage den er stærk så måske lidt flødeskum til ! :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne