Dobbelte hjerter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Laffe Indsendt : |
|
|
Tø dejen op, og rul den lidt tyndere. Stik 30 hjerter ud med en form. Pensl halvdelen med æggehvide og drys rørsukker på. Læg alle hjerterne på plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 4 minutter og afkøles på en bagerist.
Bland ingredienserne til fyldet. Læg kagerne sammen med fyldet, en med sukker og en uden lige inden serveringen.
De sukkerdryssede kager kan også spises uden fyld.
|
|
Opskriften er vist 5825 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne