Choko-kokosstjerner
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : laffe Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og bagepulver og si det i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det med en mixer (dejkroge) - først på laveste, dernæst på højeste trin - til en glat dej. Pak dejen i folie og stil den i køleskab mindst i 30 min. Rul den ud på et meldrysset bord, udstik stjerner og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Over-undervarme: Ca. 180° C (forvarmet) Varmluft: 160° C (forvarmet) Bagetid: Ca. 14 min. Træk bagepapiret med de færdigbagte stjerner over på en bagerist og lad dem afkøle. Smelt kageglasuren efter anvisningen og stænk stjernerne. Tips: Småkagerne kan max. holde sig 3 uger. |
|
Opskriften er vist 14818 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Pips - 2009-03-06 09:00:12 Tjah, når man snupper en opskrift direkte fra Dr. Oetker, er det vel meget rimeligt, at man bruger deres produkter - lol Louise - 2007-11-13 10:31:19 Det behøves ikke være dr. oetker bagepulver, vanillie sukker og chokodråber, man kan sagtens bruge en andet mærke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne