Peberlaks (Graved laks)
Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Læg fisken på et stykke bagepapir. Strø groft havsalt, Hermesetas Dryslet, knust hvid peber og fintklippet dild over. Pak fisken ind i bagepapir, læg den i et let pres og lad den stå koldt i et døgn inden servering. Skær fisken i tynde skiver mad en skarp kniv før servering.
|
|
Opskriften er vist 18152 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Dortebsj - 2009-01-01 21:51:43 Husk at fisken skal have været frosset ned i et par døgn før tilberedning,- da den jo i princippet er "rå" Peter Andersen, Tyskland - 2007-11-06 16:42:21 der mangler lidt sukker og to døgn er bedrer bitten - 2005-01-01 01:01:01 meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne