Lækre tebirkes med fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken og udrør gæren heri. Tilsæt æg, sukker og salt. Tilsæt hvedemel og ælt dejen glat og smidig. Lad den hæve ½ time.
Ælt dejen let igennem og rul den ud til en firkant 30x40 cm. Skær det kolde smør i skiver med en ostehøvl og læg det på 2/3 af dejen. Fold dejen sammen i 3 lag, start med den 1/3 uden smør. Vend dejen 1/4 omgang og gentag udrulningen. Resten af smørret fordeles på 2/3 af dejen og dejen lægges sammen i 3 lag igen. Vend 1/4 omgang og rul ud igen og fold. Gentag dette 3 gange. Derefter skæres marcipanen i tynde skiver og lægges på 2/3 af dejen. Fold dejen sammen i 3 lag og rul den ud i 10x 40 cm. Pensl med æg og drys med birkes. Del dejen i 10-12 stykker og lad dem hæve 20 minutter på bageplade. Bag tebirkes i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 16435 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer ruske - 2010-09-17 10:54:54 Er ved at bage dem, de lyder så lækre. Jeg kan ikke selv tåle dem, men mon ikke de får dem god dom i morgen til brunch. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne