Kaffestang

Kaffestang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
40 g.gær
1.25 dl.fløde og mælk blandet sammen
40 g.sukker
0.5 tsk.Salt
50 g.margarin
1 æg
250 g.hvedemel
 
 Kagecreme:
3 æggeblommer
50 g.sukker
2 dl.Mælk
0.5 vaniljestang
25 g.hvedemel
 
 Fyld:
1.5 dl.hindbærmarmelade
 Kagecreme
 
Opskrift:
Dej:
Gæren smuldres i et fad, mælken lunes og hældes over. Rør til gæren er udrørt og kom sukker og salt i. Tilsæt margarine og æg, kom mel i og rør dejen sammen.

Cremen:
Mælken bringes i kog, imens piskes æggeblommerne og sukker sammen og melet røres i. Flæk vaniljestangen og kom korn og stang i mælken. Når mælken koger hældes den langsomt ned i æggemassen under kraftig omrøring. Hæld cremen tilbage i gryden, og lad den koge under omrøring i 2-3 min. Lad den blive kold.


Dejen deles i 2, og rulles ud på bordet til to rektangulære stykker. Læg stykkerne på en bageplade og fordel den kolde creme ned igennem midten. Herpå lægges hindbærmarmelade. Luk dejen sammen om fyldet og lad stængerne hæve i 15 min.

Pensel den forsigtig med æg og drys men nødder. Bag stængerne på næstnederst rille ved 200 gr. I ca. 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 8425 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu