Kaffestang
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Gæren smuldres i et fad, mælken lunes og hældes over. Rør til gæren er udrørt og kom sukker og salt i. Tilsæt margarine og æg, kom mel i og rør dejen sammen. Cremen: Mælken bringes i kog, imens piskes æggeblommerne og sukker sammen og melet røres i. Flæk vaniljestangen og kom korn og stang i mælken. Når mælken koger hældes den langsomt ned i æggemassen under kraftig omrøring. Hæld cremen tilbage i gryden, og lad den koge under omrøring i 2-3 min. Lad den blive kold. Dejen deles i 2, og rulles ud på bordet til to rektangulære stykker. Læg stykkerne på en bageplade og fordel den kolde creme ned igennem midten. Herpå lægges hindbærmarmelade. Luk dejen sammen om fyldet og lad stængerne hæve i 15 min. Pensel den forsigtig med æg og drys men nødder. Bag stængerne på næstnederst rille ved 200 gr. I ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 8425 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne