Sprutbakkelser (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Melet bages af i en gryde med smør og sukker, 3-4 dl kogende vand tilsættes, og dejen koges grundigt igennem. Når den er afkølet, røres æggene i. Kommes i kagesprøjten, når den er helt kold.
Kagerne trykkes ud i kogende palmin og koges, til de er lysebrune. |
|
Opskriften er vist 5683 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne