Grove horn med skinke og ost
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i mælken med salt og sukker. Fuldkornsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver tildækket i 1 time. Ælt dejen let igennem og del den i 3 lige store stykker. Disse udrulles til cirkler, der hver skæres i 6 trekanter, således at der bliver 18 trekanter ialt. Fordel revet ost og skinke på trekanterne og rul dem sammen til horn fra den lange ende. Læg hornene med spidsen nedad på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve ½ time. Pensl med æg og drys med nigellafrø. Hornene bages ved 180 grader i 15-20 minutter til de er pænt gyldne. Afkøler på bagerist.
Tips: Nigellafrø er det samme som Jomfru i det grønne. Hornene er lækre at tage med i madpakken. |
|
Opskriften er vist 25804 gange,
og udskrevet 743 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (46 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-11-06 13:44:49 Jeg kommer også finthakket rød peberfrugt i. Det giver en dejlig smag. Bagekonen - 2016-10-21 16:15:20 De smager super godt, tak for en god opskrift. Tager dog 50 gram gær i, og på hornene tager jeg solsikkekerner og sesamsfrø i. anonym - 2013-07-18 12:49:27 skal mælken lunes til gæren Lasse - 2012-04-10 16:15:12 Det er verdens beste grov horn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne