Laks i fad - nemt og hurtigt

Laks i fad - nemt og hurtigt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :      Red :
Laks i fad - nemt og hurtigt, billede 4 Laks i fad - nemt og hurtigt, billede 1 Laks i fad - nemt og hurtigt, billede 2 Laks i fad - nemt og hurtigt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Basilikum, tørret
1 tsk. Oregano, tørret
2 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
400 gram Helbladet spinat, frost
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Læg laksestykkerne i et ovnfast fad. Åbn de hakkede tomater og hæld dem ud over laksen så det dækker helt, drys med krydderurter.

Rens og snit forårsløgene i små ringe og fordel dem i fadet. Fordel spinaten i fadet. Hvis spinaten er frosne små stykker kan de sagtens lægges direkte i.

fordel parmesanosten over, det skal være et pænt lag der dækker. Riv evt lidt muskatnød over.

Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter.

Kog risen imens





karakterer:
Opskriften er vist 204586 gange,
og udskrevet 5042 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13037 (3104 kcal)
KJ pr. Pers. 3259 (776 kcal)
Vægt ialt 3274 gram
Vægt pr. Pers. 818 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 398 KJ (94 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-08-07 14:08:13
Kan man komme frisk spinat på

  -   2011-08-20 22:14:22
Vidunderlig nem og god måde at få fisk på :)

  -   2011-03-17 14:36:12
Til Rikke- Der står øverst, før du begynder på opskriften står der: Tænd ovnen på 200 grader.

  -   2011-03-10 22:37:00
Der står kun hvor meget retten skal have i ovnen, men ikke hvor mqnge grader ovnen skal stå på, er det ca. 200 grader???

  -   2010-06-19 19:17:51
kan man fryse retten ned?

  -   2007-04-06 13:21:24
Hvis man lægger frossen spinat direkte over, bør retten blive i ovnen længere tid end angivet.

  -   2006-12-22 10:15:15
Den var nemt og hurtigt. Og smagte godt osse!!